SEinn er din ultimate leverandør av synlighet på nett.

Vårt mål er ligge ett skritt foran og sørge for at du blir synlig på en fremtidsrettet måte. Folk forventer mer av deg nå. Det holder ikke bare med et telefonnummer og en fysisk butikk.

360°-bilder

Du kjenner det kanskje fra Facebook og Google Street View – muligheten til å se deg rundt utendørs. Vi tar slike bilder innendørs!

Markdsføring

I samarbeid med TordDesign.no tilbyr vi synlighet på alle digitale flater. Vi hjelper deg med å sette opp nye nettsider, utforme reklamemateriell og strategier.

Service

Vi kommer til deg, tar bilder og fikser publisering for å sikre deg best mulig synlighet. Hør med oss hvilke kanaler som egner seg best for din virksomhet.

Hvorfor 360°-bilder?

Dette er en moderne måte å markedsføre seg på. Med oppførte 360-graders bilder i Google er sannsynligheten større for at du tiltrekker deg flere kunder. 

Vi tar oppdrag for både bedrifter og private. 360-bildene er en ypperlig måte å vise frem restauranter, butikker eller hoteller.

Skal du selge bil, båt eller hus er har du muligheten til å gjøre noe fremtidsrettet og annerledes som vekker oppmerksomhet. 

Lønnsomhet

Vårt mål er å sikre lønnsomhet både for deg og for oss. Derfor tilbyr vi fastpris. Glem dyr timefakturering og uforutsette kostnader.